Cupa DACIA 2017 invită la descoperirea farmecului raliului românesc

Share this:

Cupa DACIA este mai mult decât o competiție automobilistică. Ea reprezintă o comunitate dinamică și o atitudine pozitivă față de performanța autohtonă, autentică. Brandurile, sportivii, organizatorii, mecanicii, jurnaliștii au devenit toți o mare familie strânsă în jurul unei singure pasiuni – motorsportul. Iar „Cupa” este locul unde astfel de categorii s-au pierdut pe drum, lăsând loc poveștilor între prieteni.

Am străbătut țara în lung și în lat, am susținut și încurajat campioni, începători, fete, băieți, părinți, tineri – oameni frumoși care au înțeles că experiența umană este ceea ce face din Cupa DACIA un eveniment de succes.

De-a lungul a zece ani Cupa DACIA a reușit să își îndeplinească obiectivul inițial, acela de a fi o cale accesibilă către motorsport și o rampă de lansare pentru tinere talente, fiind singurul mod prin care tinerii pot practica acest sport încă de la 16 ani.

Începând cu 2016, Cupa DACIA se desfășoară sub sloganul „Start în motorsport. Aleargă românește!”, concept care surprinde cel mai bine direcția definită pentru edițiile viitoare: o competiție cu tradiție, care respectă și susține valorile românești și care încurajează egalitatea șanselor, fair-play-ul și experiența autentică.

Tot în 2016 și-a făcut debutul oficial pe probele speciale noul Sandero 0.9 Tce, versiunea de competiție. Venind în completarea Loganului 1.6 MPi, modelul face parte din procesul de reinventare a perspectivei Cupei DACIA, oferind o nouă imagine, mai atractivă și mai dinamică. Sandero 0.9 Tce a fost pregătit de Mach 1 Sport Management, organizatorul Cupei DACIA, și este omologat pentru grupa N. În 2016 au fost prezente la start nu mai puțin de 5 astfel de modele, iar pentru 2017 s-au anunțat deja încă 4 alte mașini care vor fi prezente în campionatul național.

Cupa DACIA a început deja pregătirile pentru cea de-a 11-a ediție, și suntem bucuroși să anunțăm că în 2017 vom avea alături un vechi partener, care a contribuit la scrierea unei bune părți din istoria competiției din ultimii ani: Unior Tepid. Leader pe piața sculelor industriale de mană, Unior Tepid este cel mai complex program românesc din domeniu, care reunește peste 50 de branduri internaționale de scule.

unior-tepid

În încheierea sezonului competițional 2016, vă invităm pe 25-26 noiembrie la ATA Racing Show să descoperiți mai multe despre Cupa DACIA, să cunoașteți o parte din familia Cupei și să intrați în atmosfera curselor de automobilism, ca spectator sau, de ce nu, în postura de copilot-invitat alături de unii dintre cei mai spectaculoși piloți români.

Facebook Comments