Buletin nr. 4/2017 din 1 iunie 2017 – anvelope și alimentare Raliul Aradului

Share this:

1. Pentru a treia etapă a Cupei DACIA 2017 – Raliul Aradului – numărul de anvelope autorizat pe ansamblul probelor speciale este de 6, cf. Regulamentului Sportiv Cupa DACIA 2017. Se admit suplimentar, doar pentru PS4 – Arad, încă 2 anvelope de aceeași marcă și model. Aceste 2 anvelope suplimentare nu vor trebui să fie rulate pe celelalte probe speciale.

Reamintim prevederea din regulament conform căreia, în caz de pană (pene), pot fi marcate suplimentar până la 2 anvelope adiționale, cu obligativitatea anunțării organizatorului Cupei.

2. Aprovizionarea cu carburant va avea ca sursă exclusiv stația MOL de pe strada Radnei nr.294, Arad (din apropierea parcului de service). Ne rezervăm dreptul să efectuăm controale de carburant în timpul cursei, conform Regulamentului.

*Clarificare: Prevederea din regulamentul privind aprovizionarea cu combustibil la fiecare raliu dintr-o sursă centralizată e determinată de posibilitatea verificării combustibilului folosit prin metode comparative. Nu există nicio înțelegere cu vreun furnizor anume de combustibil, această sursă centralizată putând varia ca marcă de la un raliu la altul. La Raliul Aradului, stația MOL indicată este cea mai apropiată de parcul de service.

La solicitarea unor concurenți care au înțelegeri comerciale cu un furnizor anume, pentru Raliul Aradului se mai poate folosi și stația OMV de pe strada Banu Mărăcine.

Facebook Comments