Buletin nr. 5/2017 din 12 iunie 2017 – informații utile Raliul Moldovei

Share this:

1. Anvelope: Pentru a patra etapă a Cupei DACIA 2017 – Raliul Moldovei – numărul de anvelope autorizat pe ansamblul probelor speciale este de 6, cf. Regulamentului Sportiv Cupa DACIA 2017. Se admit suplimentar, doar pentru PS9 – Bacău, încă 2 anvelope de aceeași marcă și model. Aceste 2 anvelope suplimentare nu vor trebui să fie rulate pe celelalte probe speciale.

Anvelopele comandate vor sosi în Parcul de Service în cursul zilei de joi.

Reamintim prevederea din regulament conform căreia, în caz de pană (pene), pot fi marcate suplimentar până la 2 anvelope adiționale, cu obligativitatea anunțării organizatorului Cupei.

2. Alimentare: Aprovizionarea se va face cu carburantul OMV Maxx Motion 100 Plus, având ca sursă exclusiv stația OMV de pe strada Prelungirea Bradului 1-3, Bacău 600220. Ne rezervăm dreptul să efectuăm controale de carburant în timpul cursei, conform Regulamentului.

3. Echipament Start Festiv: având în vedere programul încărcat al zilei de joi, recomandăm echipajelor să se prezinte la sesiunea de autografe/startul festiv în combinezon. Reiterăm solicitarea de a purta șapca Michelin la poza oficială și la Startul Festiv.

Facebook Comments