Gala Campionilor 2018

Share this:

După un sezon intens, cu 4 raliuri pe asfalt, 3 pe macadam și 19 echipaje la start, Cupa DACIA a ajuns la final odată cu Gala Campionilor 2018. În seara de 9 decembrie a avut loc Gala Campionilor FRAS, în cadrul căruia au fost premiați ocupanții podiumurilor general și debutanți, am oferit Trofeul Logan și ne-am bucurat de rezultatele pasiunii noastre pentru motorsport alături de cei dragi. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și încurajat!

Mulțumim sponsorilor și partenerilor: în 2018 Cupa DACIA a fost susținută de RCI Leasing, Viarom și Mival Class reparator Renault. Partenerii tehnici care mențin buna desfășurare a competiției monomarcă sunt Oreca – principalul furnizor al kit-ului Sandero, Pilot – producător de accesorii auto, Hankook – anvelope de competiții. Partener media este Radio România Actualități, care a relatat evoluția echipajelor de-a lungul sezonului.

Urmează o scurtă vacanță de iarnă, apoi revenit cu forțe proaspete în 2019, pentru cea de-a 13-a ediție în care vom continua să transformăm în realitate sloganul “Start în motorsport. Aleargă românește!”

Podiumurile Cupa DACIA 2018 la finalul sezonului:

General 

  1. Mihnea Mureșan/Ervin Sipos
  2. Andrei Mitre/Horațiu Baltador
  3. Dragoș Popa/Sorin Colceriu (câștigătorii Trofeului Logan)

Debutanți

  1. Bogdan Gheorghiu/Robert Radu
  2. Eugen Caragui/Robert Fus
  3. Dan Albuț/Cristian Bala
Facebook Comments