Rally Picnic pentru partenerii Cupei DACIA la Raliul Sibiului 2019

Share this:

Cu ocazia Raliului Sibiului 2019, Cupa DACIA a organizat o experiență inedită pentru partenerii săi, prin care i-a adus mai aproape de farmecul raliului. Este vorba de un rally picnic amenajat chiar pe proba specială Dobârca, un eveniment de socializare care le-a permis invitaților să fie mai aproape de concurenții care aleargă românește și să urmărească live evoluția mașinilor de curse, pe cele 2 treceri pe traseul de concurs de sâmbătă, 27 iulie.

Compania ROMGAZ, principalul sponsor al Cupei DACIA, are sediul social la Mediaș, astfel că ne-am bucurat de prezența unui număr mare de angajați și invitați care au luat contact cu o etapă din Campionatul Național de Raliuri.

Au fost prezenți și reprezentanți și invitați din partea BOSCH Service, care ne reamintesc cu ocazia perioadei de vacanță faptul că pun la dispoziție șoferilor călători cardul de asistență națională și europeană BOSCH Car Service.

Partenerii de la Toya România au făcut proba noii game de ustensile profesionale de gătit din gama YATO Gastro. Mânuite de către Chef Florin Trișcă, toți cei prezenți la rally picnic au fost răsfățați cu o selecție culinară de excepție, care a completat perfect o zi deosebită marca Cupa DACIA.

Facebook Comments