Raliul Sibiului – prima etapă pe macadam și a 5a etapă a Cupei Dacia

Share this:

Raliul Sibiului (https://www.facebook.com/RaliulSibiuluiCNR), a 5a etapă a CNR și a Cupei Dacia se apropie cu pași rapizi. Este și prima etapă de macadam, totodată cu un coeficient de 1.2 (punctele obținute se înmulțesc cu acest coeficient). La start se vor alinia 2 concurenți care deja au parcurs etapele de asfalt, respectiv echipajul #38 Danuț Militon/Bogdan Giol și #76 Radu Luca/Dorina Luca, fiecare cu speranța unui rezultat bun care să conteze la sfârșit de an în clasamentul general al Cupei Dacia. Avem parte și de un debut, cu licență one event – echipajul #597 Ștefan Gîrleanu secondat de mult prea experimentatul Dumitru (Mitică) Gheorghe. Mai nou, Cupa Dacia se adresează și echipajelor participante în Trofeul Rally Start, ale căror automobile pot fi compatibile cu regulamentul cupei, astfel încât așteptăm la start echipajul #116 Mircea Onofrei/Raluca Magdaș (prezenți în premieră și la Raliul Clujului) și de ce nu, echipajul #128 David Presură/Patricia Hrincă.
Avem și un concurs (mai încercăm odată). Poți câștiga o șapcă Hankook și o machetă Lamborghini scară 1:32 (le vedeți în poze) dacă:
-intrați pe Facebook pe pagina Cupei Dacia
– dați like și share la ultima postare;
– dați like la pagina Cupei Dacia;
– răspundeți cine se află pe locul 2 după finalizarea etapele de asfalt și ce etapă nu a contat cu punctele acumulate pentru aceștia;
– răspundeți la întrebarea: Ce înseamnă ”one event”?
Câștigătorul se va trage la sorți, iar tragerea la sorți are loc dacă depășim 50 like-uri cu această postare.
www.cupadacia.ro
Partenerii Cupa Dacia sunt:
#mobilize
#mach1sport
#GT2i
#hankookmotorsports
#ontopay
#Cliorally5 Challenge România
#cupadacia

Facebook Comments